Tuoretta sushia

JAPANILAISEN SUSHIMESTARIN MAKUNÄYTTEITÄ

Japanilaisen keittiön mestari Motoki Ohata suunnittelee Sake Sushin reseptit ja valmistaa lajitelmat.

Palkitulla Motoki Ohatalla on yli 20 vuoden kokemus ja hän on toiminut mm. Japanin suurlähettilään henkilökohtaisena kokkina.

Japanilaisen keittiön mestari Motoki Ohata suunnittelee Sake Sushin reseptit ja valmistaa lajitelmat.

HUIPPUMODERNI VALMISTUS PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Sake Sushi ou valmistaa Tallinnassa parhaista raaka-aineista ja suomalaisten 100 % omistamassa huippumodernissa tuotantolaitoksessa.

Sake Sushissa käytetään tuoreinta Norjan vuonoissa kasvatettua lohta sekä huippulaadukasta ja maultaan upeaa Koshihikari-riisiä, joka pestään suodatetulla vedellä 5 kertaa.

Sake Sushin valmistuksessa noudatetaan tarkkaa hygieniaa ja laatuvalvontaa jatkuvilla mikrobiologisilla tutkimuksilla.

Sakesushi tuotantolaitos on eu hyväksytty.

HELPOSTI JA EDULLISESTI KAIKENKOKOISEEN SUSHINNÄLKÄÄN

Sake Sushi tarjoaa erikokoisia annoksia todella houkuttelevaan hintaan. Nauti pikkunälkään, herkuttele lounaaksi tai yhdistele suurempi kattaus isommallekin porukalle.

Sushilounas

Lounas sisältää itse valitsemiasi susheja ja salaatin sekä kahvin/teen.
Mikäli haluat ottaa susheja mukaan, valitse haluamasi tuotteet, punnitse ne ja maksa kassalle.
 
Mukaan ostettuna hinta on 23,99€/kilo.
Sushi-piste on auki 10.30 – 20.00.

Löydät meidät somesta

Aukioloajat

ma – pe: 7:00 – 21:00
la: 8:00 – 21:00
su: 11.00 – 21-00

Keittiö sulkeutuu klo 20.30 joka päivä.

© Ravintola Liminganportti - 2021