Tuoretta sushia

SUSHI MAKUELÄMYKSIÄ LEROYLTA

Korkeaa laatua perinteiseen japanilaiseen tyyliin

Yritys perustettiin vuonna 1991, mistä lähtien se on tarjonnut kuluttajille tuoreita, korkealaatuisia kalatuotteita sekä tukku- että vähittäiskaupan kautta. Yrityksen omistussuhteissa tapahtui muutoksia vuoden 2011 alussa yrityksen liittyessä osaksi norjalaista kalatalousjättiä Lerøy Seafood Group ASA:a. Aiemmin Lerøy on laajentunut vastaavalla tavalla muun muassa Ruotsiin ja se onkin markkinajohtaja kaikissa muissa Pohjoismaissa kuin Suomessa. Lerøy Finlandin toimitilat sijaitsevat Raisiossa, Varsinais-Suomessa

  • Best Chef Award, Japanese Cuisine Chef Association Hyougo, Japan
HUIPPUMODERNI VALMISTUS PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Tuoretta, kevyttä, herkullista! Lerøy-sushit valmistetaan Raisiossa sijaitsevassa korkean hygienian sushitehtaassa ensiluokkaisista raaka-aineista, japanilaisia perinteitä kunnioittaen.

Raaka-aineiden valintaan on kiinnitetty erityistä huomiota ja niiden laatua tarkkaillaan jatkuvasti. Susheissa käytettävät soija ja wasabi valmistetaan yksinoikeudella Lerøylle ja kaikki raaka-aineet ovat täysin jäljitettävissä, niin Norjan vuonoihin kuin japanilaisiin soijatynnyreihin asti. Kaikki Lerøy sushit ovat gm-vapaita eli niissä ei ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia.

HELPOSTI JA EDULLISESTI KAIKENKOKOISEEN SUSHINNÄLKÄÄN

Lerøy sushit tarjoaa erikokoisia annoksia todella houkuttelevaan hintaan. Nauti pikkunälkään, herkuttele lounaaksi tai yhdistele suurempi kattaus isommallekin porukalle

Sushilounas

Lounas sisältää itse valitsemiasi susheja ja salaatin sekä kahvin/teen.

Mikäli haluat ottaa susheja mukaan, valitse haluamasi tuotteet, punnitse ne ja maksa kassalle. Mukaan ostettuna hinta on 25,99€/kilo.Sushi-piste on auki 10.30-  19.00.